Cada pacient té amagat un somriure ideal i únic que li pot fer una persona més especial i feliç. Si encara no l’has trobat, a la nostra clínica es treballa en equip per ajudar-te a dissenyar el somriure dels teus somnis.

SOMRIURES NATURALS

En cada persona hi ha un somriure únic, en harmonia amb el seu rostre i en equilibri amb la seva personalitat. Analitzem cada cas individualment per trobar aquest somriure ideal, amb la qual aconseguir una perfecta integració i la major naturalitat.

Digital Smile Design

Ens recolzem en la fotografia dental i en el disseny per ordinador per crear simulacions reals que ens permetin millorar la comunicació amb el pacient i trobar junts aquest somriure que millor el defineix.

Carilles dentals per corregir els petits defectes estètics

Les carilles dentals són unes fines làmines de ceràmica o de composite que es col•loquen a la cara anterior de la dent i permeten canviar el seu color i forma al nostre desig. Una solució fixa i molt fiable, que permet corregir múltiples defectes estètics.

Descobreix com serà el resultat abans de començar

S’ha acabat imaginar-te com podria ser el teu nou somriure. T’oferim la possibilitat que tu mateix vegis com serà el teu nou somriure i fins i tot “provar”, amb un senzill prototip, dissenyat per ordinador, que t’ajudarà a prendre la teva decisió abans de començar.