Mai és tard per gaudir d’unes dents ben alineades. Posem a la teva disposició múltiples solucions com l’ortodòncia amb bràquets d’última generació o el sistema Invisalign per als qui prioritzen l’estètica i la comoditat.

Qualsevol persona pot solucionar problemes de maloclusió, malposició o apinyaments dentals. Una solució per a cada persona i per a cada edat. Més val tard que mai!

Ortodòncia transparent Invisalign

Cada vegada més adults pensen en l’ortodòncia per millorar el seu somriure. Avui existeixen solucions com el sistema Invisalign, en què uns alineadors transparents permeten al pacient portar un tractament còmode i inapreciable per a altres persones..

L’evolució dels bràquets

L’ortodòncia amb bràquets ha evolucionat notablement en els últims anys, i ara ofereix sistemes autolligables, que redueixen la fricció i les molèsties i permeten fins i tot substituir el metall per materials més estètics, com la ceràmica.

Nens i adolescents, quan comencem?

L’edat òptima per als tractaments ortodòntics i ortopèdics és entre els 8 i els 16 anys, quan el creixement ossi no ha finalitzat i és més fàcil corregir problemes de maloclusió. Les revisions periòdiques permetran determinar el moment ideal.