LA CLÍNICA

La Clínica Dental Serra-Marín d’Olot és un centre odontològic especialitzat en estètica dental, implants i ortodòncia. Compta amb profesionals amb més d’11 anys d’experiència en el sector i una alta qualificació.

La satisfacció del pacient està garantida gràcies a la realització d’un treball de qualitat. La clínica disposa de l’última tecnologia del sector que afavoreix la realizació d’un tractament de qualitat i gran precisió.

Es troba ubicada a Olot (Girona), al c. Antoni Llopis, 18. Les instal·lacions són modernes i s’hi respira un ambient agradable per tal que els nostres pacients se sentin còmodes.

La filosofia de la nostra clínica dental és buscar l’excel·lència. És per això que oferim un tracte de qualitat i personalitzat a les necessitats de cada pacient. Assegurem un compromís amb el treball que realitzem i ens importa molt la seva satisfacció.

Una boca i un somriure sans són clau per millorar la seguretat i l’autoestima. A la Clínica Dental Serra-Marín d’Olot ens preocupem perquè els qui ens visiten aconsegueixin els seus objectius i tinguin una salut bucodental perfecta.