PRESTACIONS

TÈCNIQUES REGENERATIVES AMB FACTORS DE CREIXEMENT

Utilitzem plasma ric en factors de creixement (prgf®). Es tracta d’una tecnologia que utilitza els recursos de l’organisme amb uns bons resultats en diferents patologies. Regenera teixits eficaçment i no té efectes secundaris. És per això que el temps de recuperació de lesions musculars o intervencions quirúrgiques es redueix.

CÀMERA INTRAORAL

És una tecnologia basada en una càmera intraoral digital que té 12 punts de led i microlents. La càmera intraoral ens permet capturar i arxivar les imatges dentals del pacient i ens aporta precisió per al futur tractament, en el cas que sigui necessari.

RADIOLOGIA DENTAL 3D

Disposem d’un escàner o TAC 3D, una tecnologia avançada que ens ajuda a augmentar la precisió dels tractaments. D’aquesta manera es pot intervenir amb més seguretat ja que es redueixen riscos. A més, el temps de la intervenció també es redueix.

S’utilitza l’escàner per a l’extracció de queixals del judici, quists, tumors, implantologies que no siguin molt invasives i estiguin relacionades amb la pròtesi immediata i per realitzar un diagnòstic efectiu sobre periodòncia, endodontitis i traumatisme dental.

TECNOLOGIA CAD-CAM

La tecnologia CAD-CAM consisteix a dissenyar i fabricar les pròtesis dentals a través d’un ordinador, amb uns materials de qualitat i gran rendiment. És per això que aporta una bona precisió i garanteix l’ajust de les pròtesis.

ODONTOLOGIA DIGITAL (IPAD, MONITORS LED FULL HD, DISSENY DE SOMRIURES…)

Comptem amb tecnologia digital avançada i actualitzada. Gràcies a això, els nostres diagnòstics i tractaments són de qualitat i precisió.

LLUM D’EMBLANQUIMENT (ZOOM 3 AMB TECNOLOGIA LED)

Comptem amb el sistema d’emblanquiment  ZOOM 3, el més avançat científicament. Aporta seguretat, rapidesa i eficàcia. En tractar-se de l’última tecnologia, en una sola sessió de 45 minuts aproximadament ja notaràs un gran resultat.

SEDACIÓ CONSCIENT

La sedació conscient està pensada per als tractaments de llarga durada o per als pacients que presentin rebuig o por al dentista. D’aquesta forma la visita serà plaent i relaxada.

La sedació conscient no presenta riscos i és segura, encara que requereix el control d’un mèdic anestesista que administrarà fàrmacs de curta durada per produir una sensació de benestar i aportar tranquil·litat.

FINANÇAMENT A MIDA

Oferim unes condicions de finançament perquè puguis encarregar-te de la teva salut bucodental sense cap problema. El finançament és a 5 anys sense interessos.

Preocupa’t del que veritablement importa i realitza’t el tractament que desitges o el més convenient per a la teva salut.

Contacta amb nosaltres sense compromís i et resoldrem els teus dubtes amb un assessorament personalitzat i ajustant el finançament a la teva mida.