EMBLANQUIMENT

L’emblanquiment dental s’utilitza per aclarir el color de les peces dentals.  Pot fer-se a casa o a la clínica i la seva aplicació es realitza en la superfície de la dent o a l’interior. En moltes ocasions s’enfosqueixen a causa d’hàbits com el consum de cafè, begudes de cola, vi negre o per fumar, no obstant això també pot donar-se el cas d’algun traumatisme, consum de fàrmacs en la infància o envelliment de la peça dentaria.

FACETES

El tractament de facetes és prou senzill, no provoca dolor i es pot realitzar en una única sessió amb uns bons resultats. Aquest tractament és ideal per a pacients que presenten alguns dels següents problemes:

  • Asimetries dentàries, ja sigui dents amb apinyament o dispars.
  • Diastemes interincisives, que consisteix en la separació entre les dents.
  • Canvis de coloració de les peces dentals, és a dir taques o pigmentació.
  • Càries de coll, són aquelles que es troben a la zona propera a la geniva i aporta un mal aspecte a la dentadura.
  • Fractures a causa d’algun traumatisme o per bruxisme.

Les facetes de porcellana com el seu propi nom ho indica, estan fetes amb aquest material. Cobreixen la cara vestibular de la dent i és una solució estètica i funcional.

La principal característica d’aquestes facetes és la duresa que tenen, per això la dent suporta molt bé la força a l’hora de mastegar. Quant a l’estètica aporta un aspecte natural a la dentadura.

Aquest tipus de facetes es realitzen al laboratori i els pacients trien les facetes de porcellana a causa que ofereixen estupends resultats àdhuc en casos difícils que no responguin ben l’emblanquiment dental. També les trien perquè tanquen diastemes, reparen factures i milloren l’estètica a causa de l’envelliment dental.

Les facetes de resina estan fetes amb composite (empastament) i es confeccionen a la clínica. El seu preu és inferior al de les facetes de porcellana. Ajuden a millorar l’estètica dental del pacient i encara que no es realitzin en laboratori, els especialistes de la clínica Serra-Marín atorguen una forma similar a la resta de dents del pacient perquè el resultat sigui natural.

La realització de corones dentarias amb metall ha estat una pràctica que s’ha utilitzat des d’antany, això danyava l’esmalt de les dents i en moltes ocasions provocava danys a la geniva i al·lèrgies al pacient.

En l’actualitat aquesta pràctica ha avançat i els materials que s’utilitzen són la ceràmica aluminosa, zirconi i disilicato de liti. Aquests materials són biocompatibles, no provoquen irritacions a les genives i aporten més naturalitat al color de les dents.

Garantim l’èxit del seu tractament ja que utilitzem tecnologies avançades en odontologia estètica i som conscients de l’important que és lluir un somriure bonic per als nostres pacients.

ANTIAGING DENTAL

L’odontologia anti-envelliment ajuda a retornar al somriure i al rostre el seu aspecte que a causa del pas dels anys ha anat modificant-se a poc a poc.

Amb el pas dels anys les dents perden color, es desgasten i es van escurçant a causa del seu ús i en ocasions per bruxisme. Això provoca que l’estructura dental sigui menys prominent i l’aparença exterior sigui una mica arrugada. L’edat fa que la part inferior del rostre encongeixi i les dents no es vegin.

El tractament Antiaging consisteix a reconstruir i ampliar les dents amb facetes o corones dentals. Així es millora el volum dels llavis, les galtes i se suavitzen aquestes arrugues de l’exterior.

Prèviament al tractament s’examinen les dents i l’estructura facial. Es treballa respectant l’estructura facial en conjunt i es manté l’harmonia i simetria. El principal enfocament d’aquest tractament és aconseguir un somriure rejovenit i reduir els signes d’envelliment d’exterior.

L’erosió i la decoloració dental són els principals signes d’envelliment del somriure, a més també es fan més curts i petits amb el temps. Això afecta a l’estructura facial i per això apareixen les arrugues al voltant de la boca, la qual cosa provoca un aspecte més major de la persona.