Remoció de les càries

Aquest tipus d’ontologia s’encarrega de reconstruir la perduda d’alguna part de les dents a causa de les càries, erosions, traumatismes o fractures.

REMOCIÓ D’AMALGAMES DENTALS

Una amalgama dental és un empastament metàl·lic, té un color fosc i està compost per diversos metalls com el mercuri, plata, zinc, estany i coure.

Aquest tipus d’empastaments es corroeix i el seu gran inconvenient és la seva toxicitat a causa del mercuri durant la seva manipulació i al moment posterior a la boca del pacient.

Existeix una alta relació entre nivells elevats de Hg i el desencadenament d’altres patologies com a Síndrome de l’Intestí (o Còlon) Irritable, Malaltia de Crohn, Colitis, Gastritis, Síndrome de Sensibilitats Químiques Múltiples, Síndrome de Fatiga Crònica, Fibromialgia, Al·lèrgies/Intoleràncies i Hipersensibilitats (alimentàries, dermatológicas…), Artritis Reumatoide, Artritis Juvenil, Espondilitis (Anquilosant o no), Problemes Endocrinològics, Insomni/Somnolència, Malaltia de Parkinson, etc., entre diverses patologies.

A la nostra clínica disposem d’un protocol específic per a la remoció de la boca d’aquest tipus d’empastaments de forma segura per al pacient, evitant la seva exposició al mercuri.

CIRUGIA ORAL

La pròtesi s’encarrega de tornar la funció è la estética a la boca reconstruint o retornant les dents. Els materials que es poden fer servir para confeccionar les pròtesis són diversos: ceràmiques sense metall, metall lliure de níquel recobert de ceràmica, resines acríliques, etc…

Endodòncia

L’endodòncia tracta la malaltia dels teixits del nervi i els que envolten l’arrel de la dent. El que pretén és eliminar els teixits malalts de l’interior de l’arrel, provocats per càries o traumatismes. Quan aquest nervi s’inflama o s’infecta provoca molt dolor i si no es tracta afecta a la resta de teixits de les dents.

Per a això s’elimina el nervi malalt i s’emplena el conducte per on circulava, segellant hermèticament la via d’entrada de bacteris a l’interior de l’arrel de la dent.

Odontologia restauradora

S’encarrega de reconstruir la perdua d’alguna part de la dent, ja sigui a causa de les càries o per algun traumatisme. En primer lloc, s’elimina el teixit afectat i després es reconstrueixen amb materials similars a l’aspecte de la dent, com els empastaments. Si cal reconstruir una gran quantitat de la dent es poden utilitzar materials com la porcellana.

L’ideal és realitzar-se revisions periòdiques a la clínica dental per detectar qualsevol anomalia o problema i resoldre-ho al més aviat possible.

Odontopediatria 

La salut bucodental és molt important i ha de cuidar-se des de ben d’hora, per això els més petits de la casa han de conscienciar-se de l’important que és el raspallat dental.

A la Clínica Serra-Marín ensenyem als nens a raspallar-se ben les dents i de manera eficaç. A més podem identificar qualsevol anomalia en el desenvolupament de les seves dents i ossos per corregir-ho de forma ràpida i obtenir un bon resultat.

El nostre equip és expert a treballar amb pacients pediàtrics, els dediquem el temps necessari per tractar la seva salut bucodental i evitem que tinguin por a acudir al dentista.