PREVENCIÓ EN SALUT DENTAL

La prevenció redueix les malalties bucodentals. Una correcta higiene oral s’ha de convertir en un hàbit permanent per al nen. Evitar l’alimentació nocturna, la ingesta de sucres i fomentar la ingesta de fruita, verdura, iogurt natural i fruita seca.

Clínica Dental Serra-Marín Kids t’ajuda a cuidar la salut dental del teu fill:

Odontopediatria de 0 a 3 anys

És aconsellable realitzar la primera visita al dentista infantil quan erupcionen les dents de llet, i establir un programa preventiu per controlar l’aparició de càries, la reducció de l’ús del xumet i la succió del dit.

Odontopediatria de 4 a 12 anys

La dentició temporal és important per a la masticació i el manteniment d’espai per a les dents definitives. Per aquesta raó cal revisar les seves dents i detectar qualsevol indici de càries. És fonamental la higiene dental a casa, que haurà d’estar controlada per un adult.

Ortodòncia infantil i juvenil

La majoria de nens necessiten corregir la posició de les seves dents i arreglar la seva estructura òssia per millorar l’estètica i la funcionalitat de la seva boca, provocada per hàbits com la succió perllongada del polze.

Càries

La càries dental és una infecció produïda pels àcids que generen els bacteris al metabolitzar el sucre. El seu resultat és la desmineralització de l’estructura dental. És 100% prevenible, i es diagnostica a través d’una exploració clínica.

Traumatismes dentals

És important la seva valoració per determinar la gravetat, ja que pot causar serioses complicacions en les dents successores, i determinar si convé conservar la vitalitat de la dent.