Tots tenim uns valors que ens fan únics, que ens identifiquen i ens diferencien de la resta. I és important tenir-los presents per mantenir la nostra essència, i garantir que aquells que confien en nosaltres per aquests valors i una odontologia de qualitat o bé quan cerquin un dentista de confiança, siguin de la Garrotxa, de la Vall de Camprodon, del Ripollès o d’Osona; ho continuïn fent

Equip únic i unit.

És important que l’equip de professionals que formem part de la clínica tinguem una bona formació, en constant actualització, i que formem un equip consolidat que gaudeixi del que fa.

Passió pel nostre treball.

Ens agrada el que fem i gaudim amb el propi treball. Per això cuidem el somriure dels nostres pacients fins a l’últim detall.

Honestedat professional.

Als pacients només els proposem aquells tractaments que realment necessiten, a un preu just i sense objectius mercantilistes, perquè el més important és la seva salut.

Escoltem i comprenem a cada persona.

És important mantenir una bona comunicació amb els nostres pacients per així conèixer quines són les seves preocupacions sobre la seva salut bucodental i poder-los ajudar a trobar una solució.

Garantia de satisfacció.

No hi ha millor motivació que aconseguir la satisfacció del nostres pacients, el nostre major èxit.

Odontologia de qualitat.

Per als nostres tractaments utilitzem únicament aquells materials que estan científicament avalats. A més, totes les nostres pròtesis estan realitzades amb l’última tecnologia CAD CAM per garantir una millor adaptació pel pacient.

Odontologia mínimament invasiva.

Sovint, menys és més i es pot fer més amb menys, per això portem a la pràctica tractaments odontològics mínimament invasius. Un servei centrat en la prevenció, la conservació i la menor intervenció en la dent.

Accessible.

La pràctica d’una odontologia mínimament invasiva ens permet realitzar tractaments menys invasius i costosos per al pacient, a qui en termes econòmics li posem totes les facilitats: financem el tractament fins a 5 anys sense interessos.