Als professionals que formem part de l’equip de la Clínica Dental Serra-Marín ens apassiona cuidar tots els vostres somriures, i per això pensem que és molt important que us puguem atendre en tots els vostres tractaments. Sabeu quins són els serveis que oferim? Us els expliquem!

Implantologia dental

Els implants dentals són el millor tractament per a tornar a menjar i somriure amb seguretat, i per això és molt important tenir el suport de la tecnologia més innovadora per dur-ho a terme. Gràcies al TAC 3D i la utilització del materials científicament avalats podem dissenyar i fabricar les pròtesis que millor s’adapten a cada pacient.

Sedació conscient

Visitar l’odontòleg o sotmetre’s a un tractament com la col·locació d’implants dentals no ha de provocar una situació d’ansietat pel pacient, per això en algunes ocasions treballem amb l’ajuda de la sedació conscient.

Estètica dental

Sabem que sentir-se bé amb un mateix és important per tenir una ment sana, per això us podem oferir diferents opcions per tractar estèticament els vostres somriures.

  • Emblanquiment. Aquesta tècnica s’utilitza per aclarir el color de les peces dentals, que en moltes ocasions s’han enfosquit a causa del consum de cafè, vi negre, l’hàbit de fumar o altres factors.
  • Facetes. Aquest és un tractament senzill, que no provoca dolor i que es pot realitzar en una única sessió aconseguint bons resultats.
  • Antiaging dental. Aquest tractament consisteix a reconstruir i ampliar les dents que s’han anat desgastant amb el pas dels anys amb facetes o corones dentals. D’aquesta manera es millora el volum dels llavis, les gales i es suavitzen algunes arrugues de l’exterior.
  • Digital Smile Design. A través de la fotografia dental i el disseny per ordinador creem simulacions reals per trobar el somriure que millor els defineix. El següent pas serà col·locar carilles per corregir els petits defectes que el facin realitat.

Ortodòncia per a adults i nens

Mai és tard per gaudir d’unes dents ben alineades o solucionar problemes de maloclusió, malposició o apinyaments dentals. Per això oferim múltiples solucions com l’ortodòncia amb bràquets d’última generació o el sistema Invisalign.

Odontopediatria

La prevenció redueix les malalties bucodentals. Per això és molt important que els més petits de casa adquireixin un bons hàbits, sobretot en la correcta higiene bucodental. Les revisions a l’odontòleg ajudaran a tenir un bon seguiment i poder evitar qualsevol càries o traumatismes.

Periodòncia

Dues de les principals malalties que poden patir les genives són la gingivitis i la periodontitis. Per poder mantenir un somriure sa és fonamental la seva cura, ja que sinó es pot arribar a patir la pèrdua de dents i alteracions en algunes malalties sistèmiques.

Odontologia general

L’objectiu principal de les visites periòdiques a l’odontòleg és poder evitar qualsevol malaltia o bé detectar-les amb el temps suficient per així evitar-ne l’empitjorament. Alguns dels tractaments més freqüents són:

  • Remoció de les càries. Les càries,, erosions, traumatismes o fractures provoquen la pèrdua d’alguna part de les dents i és important reconstruir-les per poder mantenir un bon funcionament.
  • Cirurgia oral. A més de la col·locació d’implants, un dels altres tractaments que necessita cirurgia és tot aquell relacionat amb l’endodòncia. Aquesta tracta la malaltia dels teixits del nervi i els que envolten l’arrel de la dent. Quan aquest s’inflama o s’infecta és convenient tractar-lo per evitar el dolor i que afecti a la resta de teixits de les dents.
  • Odontologia restauradora. Mantenir la funcionalitat de la boca i un somriure estètic i sa, encara que s’hagi patit la pèrdua d’alguna part de la dent a causa de càries o algun traumatisme, és possible gràcies a la reconstrucció.